ISO9001 & ISO14001 Gecertificeerd

Altesco is officieel ISO9001:2008 en ISO14001:2004 gecertificeerd . Deze internationaal geaccepteerde standaard zal ons helpen om de kwaliteit van onze produkten, de service richting onze klanten, de interne bedrijfsprocessen en de bekwaamheid van onze medewerkers continue te verbeteren.
Een kopie van onze certificaten zijn op aanvraag beschikbaar.

 

ASA Network

Beknopte omschrijving van het ASA Netwerk.
Een uitgebreide integratie van garage-apparatuur zoals diagnosetesters, uitlijnapparatuur, emissietesters en teststraten in een betaalbaar netwerk gebaseerd op PC technologie.
De implementatie van het "oude" idee om een netwerk te creëeren tussen garage-apperatuur, dealer management software en bijvoorbeeld de automobielfabrikant. De interfaces, het data formaat en de data-overdachtprotocollen zijn gestandaardiseerd en gebaseerd op het internet. Alle "netwerkdeelnemers (fabrikanten van apparatuur, softwareleveranciers) dienen hun software te converteren naar het ASA Netwerk formaat , alvorens de data door de Netwerk Manager in het netwerk verstuurd kan worden.
Het ASA Netwerk creëert de mogelijkheid om geïntegreerde testen uit te voeren met apparatuur van verschillende fabrikanten.

 
Disclaimer | Copyright © 2020 Altus-Escon-Company BV, Inc. All Rights Reserved